742 604

Дневен анти-ейдж крем

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ В ЦЯЛ СВЯТ СЕ ВЛЮБИХА #Timeless

зашеметяващи резултати




ДНЕВЕН АНТИ-ЕЙДЖ КРЕМ TIMELESS- 50 МЛ


Дневният крем е козметика, която всяка зряла жена трябва да има в чантата си. Кожата на лицето всеки ден е изложена на различни вредни влияния, затова тя има нужда от професионална и комплексна грижа, каквато иновативната линия TIMELESS на марката ORPHICA може да осигури.

Дневният анти-ейдж крем TIMELESS с Pro-Lift Complex ™ формула и тройно действие против бръчки прави кожата по-еластична, гладка и интензивно подхранена. Активните съставки на крема стимулират клетките да произвеждат колаген и еластин, като по този начин предотвратяват увисването на кожата. Освен това изравняват тена, намаляват пигментацията и имат антиоксидантно действие. Продуктът е дерматологично и алергологично тестван.

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

ГЛАДКА, ЕЛАСТИЧНА И ПОДХРАНЕНА КОЖА

Качествата на дневния анти-ейдж крем на линията TIMELESS бяха оценени от дамите, които взеха участие в клиничните проучвания на продукта.


95%

потвърждават, че продукта се абсорбира добре

85%

споделят, че след редовна употреба на крема, кожата им е станала по-еластична

85%

препоръчват крема на свои приятелки

75%

забелязват стягане на кожата

Кожата на лицето се нуждае от интензивна грижа и правилна хидратация през целия ден. Ако искате да се справите с първите белези на стареенето, то дневният анти-ейдж крем на линията TIMELESS е предназначен точно за вас. Уникалната Pro-Lift Complex ™ формула е създадена за жени, които мечтаят за гладка, еластична и свежа кожа на лицето.