735 751

Серум за вежди

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ В ЦЯЛ СВЯТ СЕ ВЛЮБИХА #BROW

зашеметяващи резултати
BROW – серум за вежди – 4 ml


Напоследък гъстите, плътни и добре оформени вежди са изключително модерни. А появилите се на пазара серуми за вежди моментално се превърнаха в хит сред козметиците. Такъв продукт е BROW. Иновативната му формула стимулира естествения растеж на веждите като ги подхранва и подобрява тяхното състояние. С BROW ще направите веждите си здрави, плътни и видимо по-гъсти за отрицателно време. Продуктът е дерматологично тестван.

Ефектът от употребата на BROW ще забележите много по-бързо, отколкото си мислите. Положителни промени могат да се наблюдават само след 4 седмици употреба. Имайте предвид, че за да постигнете най-добри резултати трябва да прилагате серума редовно поне 8-12 седмици.С BROW ще имате естествено красиви вежди! Продуктът е предназначен за приложение върху веждите.

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

Ако имате редки, слаби и светли вежди, то BROW е подходящ точно за вас. Създадохме този серум за онези дами, които желаят да имат гъсти и здрави вежди. Освен всичко друго, BROW бе подложен на сериозни тестове и изследвания, които потвърдиха, че е изключително ефективен продукт, който не дразни кожата и не води до странични ефекти.

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

ВИЖТЕ МНЕНИЯТА НА НАШИТЕ КЛИЕНТКИ

Те постигнаха мечтаните ефекти! Присъединете се към тях!


Преди След "Винаги съм имала редки и светли вежди. Затова ги рисувам и оформям допълнително. За съжаление обаче този метод не ги прави „естествено красиви”. В интернет открих сайта на серума BROW. До днес не мога да спра да го хваля. След 4 седмици употреба веждите ми станаха видимо по-плътни и по-тъмни. Колегите ме питаха какво правя, че имам такива вежди. Препоръчвам този продукт на всеки. Ефектите са невероятни! "

Моника, 26 години

Преди След "Красивите вежди подчертават очите и ги правят много по-изразителни. За съжаление, обаче никога не съм имала хубави вежди. Приятелка ми препоръча BROW и след като го пробвах останах изключително очарована. Веждите ми пораснаха много бързо и вече са видимо по-плътни и по-красиви. Благодарение на BROW най-големия ми комплекс се превърна в качество."

Марта, 31 години

Преди След "Когато родих, веждите ми станаха редки и рехави. Винаги съм си ги харесвала, затова реших да потърся нещо, което да ги подхрани и обнови. Така попаднах на BROW, който се оказа истински хит! След няколко седмици употреба веждите ми върнаха предишния си вид и състояние. Но това, което смятам, че е най-важно да се отбележи е, че по никакъв начин не подразниха чувствителната кожа на лицето. "

Камила, 28 години

Уникален състав

BROW е ефективен серум, който подобрява състоянието и вида на веждите ви. Благодарение на BROW веждите ви ще станат видимо по-гъсти, по-здрави и по-тъмни. С какво BROW се различава от други подобни продукти? С ефективност, безопасност и качество! Благодарение на него ще сбъднете мечтата си да имате плътни и естествено красиви вежди!

BROW е създаден само от натурални, висококачествени съставки. Серумът е богат на активни пептиди, които укрепват косъма и стимулират растежа му. BROW съдържа и екстракт от корен женшен, наричан още „корен на живота”, защото той подобрява кръвообращението и укрепва космените фоликули. BROW е многократно тестван от експерти дерматолози и офталмолози.

  • Сигурна доставка
  • Имате 90 дни да върнете продукта

Начин на употреба.

01.

Преди да започнете употребата на BROW, внимателно отстранете грима и подсушете веждите.

02.

Нанасяйте вечер, преди сън, по дължината на веждите. Само едно нанасяне с апликатора е напълно достатъчно.

03.

Резултатите ще дойдат много бързо. Насладете им се и впечатлявайте околните с естествено плътни и красиви вежди!

01.

Кой може да ползва BROW?

BROW е създаден предимно за онези дами, които имат редки, слаби и недостатъчно тъмни вежди. Серумът сгъстява и подобрява състоянието и вида на веждите. Продуктът може да се ползва и от мъже, но не се препоръчва за непълнолетни, бременни и жени кърмачки, както и по време на лечение чрез химиотерапия.

02.

След колко време ще видя първите ефекти?

Положителни резултати могат да се наблюдават след 4 седмици употреба. Веждите стават по-гъсти, по-здрави, и малко по-тъмни. Не забравяйте обаче, че за да се постигнете най-добри резултати, трябва да използвате BROW редовно- 8-12 седмици.

03.

Колко дълго трябва да ползвам BROW?

Препоръчваме да нанасяте BROW всяка вечер през първите 8-12 седмици. След този период можете да продължите употребата му, като го ползвате 1-2 пъти на седмица.

04.

Какъв е срокът на годност на BROW?

Срокът на годност на BROW е 6 месеца след отваряне на опаковката.

05.

Мога ли да ползвам BROW, ако боядисвам/къносвам веждите си?

BROW е подхранващ серум за вежди. Няма противопоказания за употребата на BROW върху боядисани/къносани вежди. Въпреки това не се препоръчва употребата му непосредствено преди или след боядисване.

06.

С какво BROW се различава от други подобни продукти?

С ефективност, безопасност и качество! Серумът за вежди се откроява на пазара не само с ефикасност, но и с цената си. Най-голямото отличие и признание за нас, обаче остават отзивите, които непрекъснато получаваме от доволни клиенти. А те са много!

07.

Как да ползвам BROW?

Използвайте BROW веднъж на ден, на почистени и подсушени вежди. Практичният апликатор позволява да нанесете серума много лесно и прецизно.Не е необходимо да нанасяте няколко пъти, това няма да ускори неговото действие.

08.

Ще започне ли да действа по-бързо, ако започна да го използвам повече от веднъж на ден?

Благодарение на модерната и ефективна формула на BROW ще постигнете бързи резултати като го нанасяте само веднъж на ден. По-честата употреба на продукта няма да ускори неговото действие.

09.

За колко време стига една опаковка BROW?

Една опаковка BROW е достатъчна за 8-12 седмична терапия.

10.

Има ли някакви противопоказания за употребата BROW?

BROW е дерматологично и офталмологично тестван продукт, преминал редица тестове. Въпреки това серумът не се препоръчва за непълнолетни, бременни и жени кърмачки, както и по време на лечение чрез химиотерапия.

11.

Какъв е съставът на BROW?

Състав: вода, пропандиол, глицерин, пантенол, aкрилати/С10-30 алкилакрилат кросполимер, биотиноил трипептид – 1, екстракт от корен на женшен(Panax Ginseng Root Extract), Dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide, екстракт от коприва(Urtica Dioica Extract), ниацин, разтворим колаген, динатриев EDTA, етилхексилглицерин, феноксиетанол, пропиленгликол, натриев хидроксид.

12.

Продуктът тестван ли е върху животни?

НЕ! Продуктите на марката ORPHICA не са тествани върху животни.

13.

Колко време ще отнеме пристигането на моята поръчка?

Поръчките се реализират в рамките на два работни дни от датата им на постъпване при нас. Доставяме ги дискретно опаковани, посредством куриер на фирма "СПИДИ"

14.

Мога ли да поръчам, ако живея в чужбина?

Разбира се. Можем да доставим поръчката Ви навсякъде по света. Необходимо условие при направени поръчки от чужбина е да платите стойността им предварително. Цената на доставката е 39 лв.