ORPHICA
 • Намирате се в процес на сигурна поръчка
 • Безплатна доставка

Поръчайте PURE и се радвайте на впечатляващ поглед

С PURE можете да се погрижите перфектно за деликатната кожа около очите. Серумът овлажнява, подхранва и освежава. Благодарение на идеално подбраните съставки, PURE успешно намалява сенките под очите и предотвратява образуването на бръчки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР!

Изберете предварително плащане и спечелете безплатна доставка!

01. Изберете

PURE - серум за под очите (15 мл)

100 лв
Изберете количество:
 • ЗАБАВЯ ПРОЦЕСА НА СТАРЕЕНЕ И ОБРАЗУВАНЕТО НА БРЪЧКИ
 • ИНТЕНЗИВНО ОВЛАЖНЯВА, СТЯГА И ИЗГЛАЖДА КОЖАТА
 • ОЗАРЯВА И ПОПРАВЯ ЦВЕТА НА КОЖАТА
 • НАМАЛЯВА ТОРБИЧКИТЕ И ПОДПУХНАЛОСТТА ПОД ОЧИТЕ

ПРИБАВЕТЕ КЪМ ПОРЪЧКАТА СИ СЕРУМ ЗА МИГЛИ REALASH И СЕ РАДВАЙТЕ НА ЗДРАВИ, ГЪСТИ И ДЪЛГИ МИГЛИ.

 • REALASH - Eyelash enhancer

  90 лв

  REALASH е серум за мигли, създаден за дамите, които мечтаят да имат дълги, здрави и гъсти мигли. Уникалната формула на серума е допълнено обогатена с активни нанопептиди и молекули на аминокиселините. За безопасността на продукта се грижат растителните екстракти, които защитават, подхранват и успокояват деликатната кожа около очите. С REALASH миглите ви могат да станат с до 83% по-дълги и до 79% по-плътни.

  ПРЕДИ
  before
  СЛЕД
  after

02. Попълнете формата за поръчка

 • Мога ли да получа пратката си,
  ако съм в чужбина?
  Куриерската фирма, с която работим, може да достави Вашата пратка на всяко място по света- само времето за доставка ще се удължи. За датата на доставка ще бъдете информирани допълнително, след направена поръчка. Доставката в чужбина е безплатна. Задължително условие е всяка чуждестранна поръчка да бъде заплатена предварително.
 • Защо трябва да напиша
  телефонният си номер?
  Нуждаем се от Вашият телефонен номен, защото това е най-бързият начин за контакт с всеки клиент. Доставчикът също има Вашият номер, за да може да се свърже бързо и директно с Вас, ако е необходимо.

03. Изберете начин на плащане

При избор от Ваша страна на метод за плащане през системата за електронни разплащания еPay, може да заплатите поръчаните от Вас продукти с дебитна или кредитна карта. Ще бъдете пренасочени към система за плащане с кредитна или дебитна карта ePay. Поръчаните от Вас продукти ще бъдат изпратени веднага, след като получим сумата по наша сметка. Време за доставка- до 2 работни дни.

При избор от Ваша страна на този метод за разплащане, Вие ще заплатите желаната (закупена) стока на куриера, при доставка на продукта до посочения от Вас адрес. Време за доставка- до 2 работни дни.

04. Поръчка

Безплатна доставка:0 лв
Общо:0 лв
Време за реализация на поръчката:2 дни